"KANSA VAATII LISÄÄ!!! ja, koska mä olen lukija a.k.a asiakas -joten mä olen aina oikeassa -vaadin textiin lisäksi A) Esittelyn suhdekiemuroista/säädöistä/vp:sta B) Sassun tissit -luulis löytyvän juttua- ja C) sanat biljardipöytä, murtunut varvas ja hevarin iso kikkeli. Huomaatko, en es sanonu esim. pervo kyrpä tai irstas mela vaan täydellisen korrektin ilmaisun jotta sulla ei ois syytä jättää pois =>"  Viestin on lähettäny Rouva M Luttanalle :P

jeps jeps.. yleisön pyynnöstä siis (tai no.. yhen :P) piti alkaa kirjoittamaan selvitystä miessuhteista :D ei voinut olla kamalampi tehtävä, sillä mielikuvitus joutuu koetukselle..

mutta koitetaan :P ja kai tähän väliin pitää paljastaa, että Luttiksella ja mulla ON samoja panoja ;) onneks vain eriaikaan :D

riittää varmaan jos vain  luettelen miehet???

- herra A = Luttanan vanha koulukaveri jostain perähikijältä.. vonkas eka Luttanaa ja sen jälkeen mua, ja mä menin idiootti siihen lankeemaan.. tytsyt voin sanoa, että ette menettäny mitää....

- tuttu uros = asuu jäälissä, kampaajani entinen koulukaveri.. meitä on yritetty parittaa aikasemmin, mutta nyt se sitten onnistui.. hyvää menoa sain ;)

- herra P = eksäni, ihana ihminen jota kohtaan on vanha suola alkanut janottamaan ;)  ne sen suudelma *ah*

- herra pessimisti/ahdistunut = pano, joka kerta panemisen jälkeen mietitään syntyjä syviä.. ekat reffit oli hautuumaalla.. selittääkö ihmisestä jottain???? :D mutta ei paha makuuhuoneen puolella ollenkaa ;) asuu yhdessä akkansa kanssa vaikkei suhteessa oo.. yhteinen lapsi syynä.

- make = hänet voin ihan nimellä tänne laittaa :P eksäni.. pitkä seurustelusuhde ko. henkilön kanssa.. säälistä menin sitte antamaan uimakopissa eräänä kauniina iltana.. :D vuosien jälkeen..

- herra tiikeri = varattu mies, joooooooo :D olen sekaantunut varattuihin ;) mutta heiii.. sen miehen kädet ja huulet ja se PENIS <3 harmi että mies on varattu.... *uuuh* ja vielä pitää lisätä yks sana; nettikivaa ;) ja muuten.. haluaa tulla leikkimään kanssani vaaleenpunasella lelullani ;) unelmien mies :P

- herra keski-ikänen = joo, miehen ikää en tiiä tarkalleen, mutta isäksini häntä vois luulla :D osaa tyydyttää, ja ja.. valokuvaussessio vielä ottamatta hänen kanssaan ja leluilla leikkiminen.. avaudun hälle aina ku olen päissään :D viimeksi jumprussa, vauhkosin pöydässä nii, ettei asiakkailla viereisissä pöydissä jääny epäselväksi kenestä ja mistä puhuin :D mutta hyvä oli känni mutta sitä suurempi oli vitutus..

- herra I = autoni korjaaja.. röörien rassaaja ;) suorasanainen kaljumies (mun makuun :P).. vähän liian nopea hommissaan, mutta annettakoot anteeksi sille pituudelle ;) mutta ihastuttava kaveri :)

- herra nelisormi = "naapurini".... pliiiiiiiiiiiis, tytöt älkää sotkeutuko tähän..!! jooo, tökkimistä ja säheltämistä yli 2 tuntia ilman esileikkiä.. eikä miehellä lopu kunto mutta omat paikat jumissa.. sama asento, jep jep..... *mutinaa*

- herra Nivala = mies, jonka kanssa heilastelin parisen vuotta. "kaukosuhde".. henkilö, jonka oven lukko meni rikki ja jäin päiväksi panttivangiks :D mies, jolle tulin vahingossa raskaaksi ja tein abortin. ukko joka löysi parin viikon päästä itelleen uuden naisen rinnalle kun sain varmistettua että abortti toimi.

- herra rajakylä = joooo.o.. :D hyvä suustaan ;) tavattu netin kautta, puolituttu.. sillä on lapsi.. baarissa joutunu tappeluun tämän miehen takia :P ja kuka voitti??? *kih kih* silloin tällöin ollaan yhteyksissä

- herra heviletti = kirjaimellisesti yhen illa juttu joskus ööööö... viime vuonna? mutta kestävä ja upea mies ;) siis kannatti iskeä silmänsä siihen jo KANTIKSESSA ja jatkaa matkaa dioneen.. joo, hevityyppi semmosessa paikassa.. :D mutta hauskaa oli sen kämpillä ;)

- herra kello = joo, netin kautta tutustunu :P meillä ei oo ollu mitää seksuaalista, vaikka siitäki joskus puhunu ko. ihmisen kanssa.. 3 lapsen isä.. kuskina joskus hälle ollu..

- herra taskila = herra nelisormen tuttava :P ihana kalju *polvia heikottaa* , miehinen, mukava.. unelmien mies siis :D reffeillä käyty.. mitään ei ole tapahtunu välillä vaikka jännitettä ollu.. *hmmmm* on vieläki yhen palveluksen auki ;)

 

- herra jää = varattu.......... nykyään kuulemma sinkku :P viime syksynä vietetty intohimoinen yö ko. herran kanssa.. kehui maasta taivaisiin suuseksiäni sillä hänen tyttöystävänsä ei saanu miestään laukeamaan.. oliko mulla ongelmia??? eiiiii :D FETISSI!!!

- herra oulainen = tää mies tietää mitä nainen haluaa :P siis, en oo ikinä ollu nii tyydytetty kun tämän miehen kanssa.. huolehti siitä että nainen saa ennen kuin itse.. osaava, kestävä ja HYVÄ!!!

Yhteisiä panoja ei vielä julkastu ;) ja muita "juttuja" mm: lari (joutu putkaan pariks päiväks ku piti reffata :D), nallekarhu (anto olettaa olevansa sinkku mutta sain kuulla että on kihloissa.. uuuups.. mutta osaa mies suudella ;)), E (syöttäny mulla banskua ;)), harri (vetäny käteen mutta ei muuta  :P), hetelmä (uinti baari-illan jälkeen), lapsonen (yhen illan pano, isukki), toinen nivalalainen (yhen illan pano, aika huono)...... löytyyhän näitä ku alkaa oikein kaivelemaan muistia :D

-Sassuli